ארטיק שוקולד קוקוס

ארטיק שוקולד קוקוס

ארטיק שוקולד קוקוס שיצנן גם את היום החם ביותר בצורה טעימה ביותר.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-5 דקות
מנות
6 ארטיקים

מרכיבים

  • 4 קוביות שוקולד מריר, לפחות 60% מוצקי קקאו
  • 2 כוסות קרם קוקוס
  • 1 כף סירופ אגבה / מייפל טהור

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד עם 2 כפות קרם קוקוס.
  2. לאחר ההמסה, מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים.
  3. אפשר להקציף 3 דקות כדי להפוך את הארטיק לאוורירי.
  4. יוצקים לכלי הארטיק ומכניסים למקפיא.
  5. לאחר ההקפאה, אפשר לטבול את הארטיק בשוקולד מריר מומס ליצירת ציפוי פריך. השוקולד מתקשה במהירות על הארטיק הקפוא.

טיפים

לטעם חזק יותר, אפשר להוסיף שוקולד.

דרגו את המתכון:
13 דירוגים, 3 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם