ממרח פסטו אפונהסיגל בן-דוד

ממרח פסטו אפונה

מתכון טעים ופשוט לפסטו עם אפונה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות
מנות
5 מנות
מטבח
איטלקי

מרכיבים

  • 1 כוס דחוסה עלי בזיליקום
  • 1 כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
  • 1 כוס אפונה קפואה מבושלת
  • 14 כוס אגוזי מלך
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 1 מיץ מלימון
  • 12 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים עד לקבלת עיסה חלקה, או כמעט חלקה.

טיפים

את האגוזים אפשר להחליף בשקדים או בצנוברים, ואת הפטרוזיליה – בכוסברה או בנענע.

במקום באפונה, אפשר להשתמש במש, שהושרה במים במשך לילה ובושל כ-15 דקות.

ניתן להגיש את הפסטו כממרח על לחם או בסנדוויץ', או כרוטב לפסטה, לניוקי או לדגן אחר.

דרגו את המתכון:
22 דירוגים, 3.3 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם