מוס שוקולד ומנגוראובן אילת

מוס שוקולד ומנגו

מתכון פשוט למוס מושלם ומענג בטעם שוקולד ומנגו – מושלם כקינוח לכל ארוחה וסתם לנשנוש מרענן ומקפיץ במהלך היום.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 12 פחית קרם קוקוס
  • 1 מנגו גדול
  • 12 לימון גדול סחוט

הוראות הכנה

  1. חותכים את השוקולד לקוביות וממיסים אותן בסיר על אש קטנה.
  2. כשהשוקולד נמס, מוסיפים לו את קרם הקוקוס ומערבבים.
  3. טוחנים בבלנדר כמחצית מהמנגו עם מיץ הלימון. את שארית המנגו שומרים להגשה.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד והקרם מהסיר לבלנדר וטוחנים שוב.
  5. מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק.
  6. מגישים בגביעי גלידה או יין, בלוויית פרוסות מנגו.
דרגו את המתכון:
18 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם