סמבוסק במילוי חומוס

סמבוסק במילוי חומוס

קבלו מתכון מושלם לסמבוסק חומוס שלא תוכלו להפסיק לאכול!! שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם 😀

רמת קושי
קל

מרכיבים

לבצק

  • 2 כוסות קמח מלא
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 12 כפית מלח
  • 13 כוס מים

מרכיבים למלית

  • 1.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים היטב
  • 2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • כמון
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה

הבצק

  1. לערבב את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה.
  2. ליצור מהבצק 12 עיגולים קטנים ולרדד אותם לעובי אחיד.

המלית

  1. לערבב את כל מרכיבי המלית ולמעוך אותם מעט.
  2. למלא כל עיגול בצק בכף אחת מהמלית, לקפל, לסגור ולהדק בקצוות.
  3. לאפות במשך רבע שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
  4. בסיום האפייה הסמבוסק צריך להיות מוזהב קלות.
דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 4.7 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם