ציר ירקות

ציר ירקות

ציר ירקות ביתי וטבעי, כזה שאתם יודעים בדיוק מה יש בו והוא ללא חומרים מלאכותיים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעתיים ו-18 דקות

מרכיבים

  • 1 שורש פטרוזיליה
  • 1 שורש סלרי
  • 3-2 גזרים
  • 2 קישואים
  • 1 חתיכה קטנה של דלעת
  • 1 כרובית קטנה
  • עלי פטרוזיליה / שמיר / כוסברה
  • ועוד ירקות לפי הטעם והמצאי בבית
  • מלח, פלפל, כורכום ופפריקה

הוראות הכנה

  1. להכניס את כל המרכיבים לסיר ולכסות במים. להביא לרתיחה, להעביר לאש קטנה ולבשל כשעתיים. הבישול האיטי ירכך את הירקות וימצה את טעמיהם.
  2. לטחון את הירקות עד לקבלת עיסה אחידה בעזרת בלנדר-מוט או מועך תפוחי אדמה.
  3. להוציא את החלקים הקשים ולהמשיך לבשל ללא מכסה.
  4. לצקת את ציר הירקות שנוצר לכלים או לתבניות קטנות ולהקפיא. בהכנת המרק הבא אפשר להכניס לתוכו את ציר הירקות הקפוא ולקבל תיבול עשיר ובריא.
דרגו את המתכון:
15 דירוגים, 3.5 מתוך 5
guest
1 תגובה
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם