פסטה באבוקדו

פסטה באבוקדו

אבוקדו 😍 מי לא אוהב אבוקדו?! לקחנו את הפרי המדהים הזה, ושילבנו אותו בפסטה כרוטב מדהים… אל תגידו שלא אמרנו שזה מדהים!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 אבוקדו
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 2 כוסות חלב סויה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף שום כתוש
  • 1.5 כוסות פטריות חצויות
  • 12 בצל קצוץ דק – לא חובה
  • שמן זית
  • 12 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • מעט אגוזי מלך – לפי הטעם
  • 12 כוס תרד טרי קצוץ
  • 14 כוס בזיליקום טרי קצוץ

הוראות הכנה

  1. לחתוך אבוקדו אחד לקוביות בגודל סנטימטר על שני סנטימטר בקירוב.
  2. למעוך את האבוקדו השני ולהוסיף לעיסה את מיץ הלימון, חלב הסויה ומעט מלח ופלפל.
  3. לטגן במשך כמה דקות על אש קטנה למדי את השום, הפטריות והבצל עם מעט מאוד שמן זית, ולהוסיף את העגבניות, האגוזים, התרד והבזיליקום.
  4. להוסיף את מחית האבוקדו וחלב הסויה עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
  5. להוסיף את חתיכות האבוקדו ולבשל במשך כמה דקות על אש נמוכה מאוד.
  6. להגיש עם פסטה פטוצ'יני או פנה.

הצעות גיוון

אם אין לכם בזיליקום טרי, ניתן להחליפו בכף אחת בזיליקום מיובש קצוץ.

דרגו את המתכון:
18 דירוגים, 3.6 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם