אורז עם פירות יבשיםIra Mak

אורז עם פירות יבשים

צימוקים, צנוברים ושקדים

כתוספת לארוחת חג, ארוחת שישי או סתם ארוחת ערב, האורז עם הפירות היבשים ישדרג לכם את הארוחה!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • שמן לטיגון
  • 1 כוס אורז בסמטי
  • 2 כוסות מים
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות צנוברים
  • 12 כוס שקדים קלופים
  • 2 כפות צימוקים
  • 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית קליפת תפוז מגוררת

הוראות הכנה

  1. מטגנים את האורז על אש נמוכה במשך כדקה ומוסיפים שתי כוסות מים ומלח. מכסים ומבשלים כ 20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז מוכן.
  2. בינתיים קולים את הצנוברים ואת השקדים במחבת ללא שמן.
  3. כשהאורז מוכן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשהים כרבע שעה לפני ההגשה.
דרגו את המתכון:
14 דירוגים, 3.1 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם