אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
דלעת במרינדה
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון לדלעת מתוקה במרינדת יין אדום, מושלם להגשה עם אורז או אטריות.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 600 גרם דלעת, קלופה וחתוכה למלבנים אחידים (עובי 1 ס"מ ואורך 3 ס"מ)
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפיות מלח גס
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
למרינדה
- 4 עלי דפנה
- 7 עלי נענע קצוצים גס
- 2⁄3 כוס יין אדום
- 100 מ"ל חומץ יין אדום
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה
- מטגנים את קוביות הדלעת בשמן הזית עד להזהבה מכל הצדדים.
- מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד להשחמה, כארבע דקות.
- מעבירים לנייר סופג.
- מניחים את הקוביות בתבנית עמוקה ומסדרים ביניהן את עלי הדפנה והנענע.
- מערבבים את שאר חומרי המרינדה ויוצקים מעל. מכסים ומשהים למשך שלוש שעות לפחות.
- לפני ההגשה מוציאים מהמרינדה ומטפטפים מעל שמן זית.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 4 מנות
ירקות מוקרמים בתנור
מתכון מעולה של ירקות מוקרמים בתנור! מוקרם קל להכנה וטעים שאחרי שתטעמו אותו לא תוכלו לנחש שהוא ללא חלב.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 8 מנות
- מטבח
- אמריקאי
הום פרייז
מנת צד נהדרת להוסיף לכל ארוחה משפחתית או על האש.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
גלילות חצילים בפסטו
מתכון פשוט להכנה של גלילות חצילים בפסטו. החצילים נפרסים לפרוסות, נצלים בתנור ומגולגלים עם ממרח פסטו ביתי.