קציצות אגוזים, טופו וירק אפויותאלונה להב

קציצות אגוזים, טופו וירק אפויות

קציצות אגוזים, טופו וירק הן דרך מעולה וטעימה לשלב יותר ירקות ואגוזים בתזונה שלנו.

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות
מנות
22 קציצות

מרכיבים

  • 12 צרור עלי פטרוזליה (ללא הגבעולים)
  • 12 בצל
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 12 כוס קמח
  • 12 חבילת טופו
  • 12 כוס שמנת צמחית
  • 4-5 גבעולים של בצל ירוק
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית לשימון התבנית

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. טוחנים את הפטרוזילה והבצל הלבן במעבד מזון.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים למעבד המזון ומערבבים על לקבלת מרקם אחיד.
  4. משמנים בשמן זית תבנית מרופדת נייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מכינים מהתערובת קציצות על התבנית המשומנת.
  5. אופים את הקציצות במשך 12 דקות מצד אחד.
  6. לאחר שהסתיימה אפיית הצד הראשון, מוציאים את הקציצות, הופכים אותן, ומורחים עליהן עוד קצת שמן זית. מחזירים לתנור ואופים גם את הצד השני למשך 12 דקות.

טיפים

אפשר לשמור במקרר לארוחות הצהריים למשך השבוע.

דרגו את המתכון:
19 דירוגים, 3.1 מתוך 5
guest
6 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם