פטרוזיליה

צרור פטרוזיליה

הפטרוזיליה היא עשב-תיבול שמקורו בדרום אירופה. מתאימה כקישוט ירקרק או כתיבול למרק ולמגוון תבשילים, עשירה בויטמין A, בויטמין C ובברזל, ומתאימה מאוד לגידול באקלים הישראלי – הפטרוזיליה מככבת במטבחים בארץ.

הפטרוזיליה היא תרופת סבתא לריחות רעים מהפה: לעיסת עלי פטרוזיליה לאחר הארוחה מרעננת את הפה ומפחיתה ריחות של שום ובצל.

80 מתכונים

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות
מנות
4 מנות
מרק עדשים כתומות סמיך וטעים
רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
4 מנות
מטבח
ים תיכוני
סלט טאבולה בריא וטעים

מתכוני אתגר 22