מרק אטריות וטחינהראובן אילת

מרק אטריות וטחינה

מרק אטריות וטחינה פשוט מאוד שיספק את כל אוהבי הטחינה ויפתיע לטובה את אלה שלא.

רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות

מרכיבים

  • 8 כוסות מים + 2 כוסות מים
  • 400 גרם אטריות (חבילה)
  • 4 כפות גדושות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
  • ¾ כוס טחינה גולמית
  • 1 צרור פטרוזיליה טרייה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מרתיחים 8 כוסות מים בקומקום.
  2. מבשלים את האטריות בסיר גדול עם 8 כוסות המים הרותחים ואבקת המרק.
  3. מערבבים בנפרד את הטחינה עם 2 כוסות מים עד לקבלת טחינה תערובת אחידה.
  4. כשהאטריות מוכנות, מסיפים את הטחינה לסיר ובוחשים.
  5. קוצצים את הפטרוזילה ומוסיפים לסיר.
  6. מתבלים במלח ובפלפל, מבשלים דקה נוספת ומורידים מהאש.

טיפים

אפשר להוסיף לפטרוזיליה עשבי תיבול נוספים שאוהבים כמו כוסברה, בזיליקום או נענע.

דרגו את המתכון:
8 דירוגים, 3.3 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם