קנלוני תרד מוקרםאוריון אנטהקנלוני תרד מוקרםאוריון אנטהקנלוני תרד מוקרםאוריון אנטה

קנלוני תרד מוקרם

מתכון לקנלוני מוקרם מדהים במילוי תרד – שלא תפסיקו ללקק את האצבעות.

רמת קושי
קל

מרכיבים

לקנלוני

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • 1 ראש שום
  • 250 גר' תרד טחון מופשר
  • 12 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 8 גלילי קנלוני (ניתן להשיג בכל מכולת)
  • 1.5 כוסות עגבניות מרוסקות

להקרמה

  • 14 כוס שמרי בירה
  • 14 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת שום
  • 12 כפית מלח
  • 1 כוס מים

הוראות הכנה

הקנלוני

  1. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את התרד (עם הנוזלים), המלח והפלפל, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות.
  3. ממלאים את גלילי הקנלוני בתערובת התרד.
  4. שופכים 3/4 כוס עגבניות מרוסקות על גבי תבנית אפייה, מעל מניחים את הקנלוני ומעליהם – את יתר העגבניות.
  5. מכסים בנייר כסף ואופים כ-20 דקות.

ההקרמה

  1. בינתיים מערבבים את חומרי ההקרמה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. לאחר 20 דקות שהקנלוני בתנור, יוצקים את תערובת שמרי הבירה על הקנלוני, ואופים – ללא כיסוי – כ-5 דקות נוספות.
דרגו את המתכון:
10 דירוגים, 3.9 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם