חטיף פצפוצי אורז על נייר אפייהאלונה להבחטיף פצפוצי אורז על נייר אפייהאלונה להב

חטיף פצפוצי אורז

חטיף פצפוצי אורז עם טחינה וסילאן – שילוב היוצר טעם מיוחד של חלבה, בתוספת שקדים ושומשום.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעתיים ו-10 דקות
מנות
25 חטיפים

מרכיבים

  • 2 כפות שומשום
  • 12 כוס טחינה
  • 12 כוס סילאן
  • 2 כפות שקדים קלויים וקצוצים דק (לא חובה)
  • 3 כוסות פצפוצי אורז

הוראות הכנה

  1. קולים קלות את השומשום עד שהוא מתחיל להפיץ ריח טוב. זהירות שלא ישרף.
  2. מערבבים טחינה, סילאן, שומשום ושקדים קצוצים.
  3. מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז.
  4. משטחים בתבנית, מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
  5. מוציאים, חותכים לריבועים ומאחסנים בקופסת פלסטיק. נשמר היטב לפחות שבוע.
דרגו את המתכון:
13 דירוגים, 4.2 מתוך 5
guest
6 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם