פלפג'ק, פנקייק דרום אפריקאי

פלפג'ק, פנקייק דרום אפריקאי

כארוחת בוקר או סתם כנשנוש – קבלו מתכון לפנקייק דרום אפריקאי, המכונה "פלפג'ק".

רמת קושי
קל
מנות
4 פנקייקים
מטבח
דרום אפריקאי

מרכיבים

  • 12 כוס קמח תופח
  • 12 כוס חלב קוקוס או חלב סויה
  • 1 כף סוכר (או יותר לאוהבי מתוק)
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

  1. מערבבים את התערובת – היא אמורה להיות סמיכה ולא דלילה כמו תערובת של פנקייק.
  2. שופכים מהתערובת למחבת קטנה משומנת קלות או טפלון.
  3. כשהקצוות מזהיבים והפלפג`ק מעלה בועות, הופכים ולוחצים קצת עם המרית. הפלפג'ק המוכן תפוח להפליא (לא קרפ!) ועסיסי.
  4. אפשר להגיש עם סירופ מייפל או ריבה.

הצעות גיוון

ניתן להוסיף כף או שתיים של צימוקים קצוצים לבלילת הפנקייקים.

דרגו את המתכון:
31 דירוגים, 3.9 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם