אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
טופו עם ירקות ואטריות שעועית
מי לא אוהב מוקפצים? 😍 קבלו מתכון למוקפץ טעים ביותר, עם טופו ירקות ואטריות שעועית.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- אסייתי
מרכיבים
- 300 גרם טופו
- 1⁄3 כוס רוטב סויה להשריה ותיבול
- 2 כפות שמן
- 1 בצל פרוס לפרוסות
- 1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
- 5 פטריות שיטאקי מושרות במים לפי הוראות היצרן, פרוסות דק
- 3 גזרים חתוכים למקלות דקים
- 2 פלפלים – צהוב ואדום
- 1⁄2 חבילת אטריות שעועית
- 3 כפות שומשום
- 3 בצלים ירוקים, פרוסים
הוראות הכנה
- חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב סויה למספר שעות במקרר (אפשר לקצר בזמן ההשריה).
- מקפיצים את הטופו המושרה במחבת עם מעט שמן ורוטב סויה מההשריה.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה ומאדים את הבצל הפרוס. מוסיפים ג'ינג'ר ומאדים מעט. מוסיפים את הפטריות, הגזר והפלפלים ומאדים. אפשר לכסות במכסה לכמה דקות עד שהירקות מתרככים.
- בינתיים, משרים את אטריות השעועית במים רותחים, לפי הוראות היצרן (כ-5 דקות), מסננים ושוטפים במים.
- כשהירקות מוכנים לטעמכם (מומלץ שיישארו מעט פריכים) מוסיפים את השומשום והבצל הירוק, מערבבים, מוסיפים את הטופו ומכבים את האש.
- מוסיפים את אטריות השעועית, מערבבים, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- אסייתי
נודלס תרד עם סייטן וירקות
מוקפצים זה החיים – והפעם, הכנו לכם מוקפץ של נודלס תרד עם סייטן וירקות, עשיר בחלבון, טעמים אסייתים מהמזרח הרחוק ושלל ירקות שיעשירו לכם את המנה בצבעים מדהימים!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- סיני אמריקאי
ברוקולי מוקפץ
אי אפשר שלא להתמכר לאוכל סיני-אמריקאי. חמוץ, מתוק, מלוח והכי חשוב – מאוד פשוט. מתכון מעולה למי שאוהב ברוקולי או רוצה להתחיל לאהוב🤩!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 45 דקות
ירקות מוקפצים עם פתיתי סויה
מתכון למוקפץ אגדי עם שלל ירקות טעימים, מועשר בחלבון הודות לפתיתי הסויה ומעניק חווית ארוחה מושלמת.