טופו עם ירקות ואטריות שעועית

טופו עם ירקות ואטריות שעועית

מי לא אוהב מוקפצים? 😍 קבלו מתכון למוקפץ טעים ביותר, עם טופו ירקות ואטריות שעועית.

רמת קושי
קל
זמן כולל
40 דקות
מנות
4 מנות
מטבח
אסייתי

מרכיבים

  • 300 גרם טופו
  • 13 כוס רוטב סויה להשריה ותיבול
  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל פרוס לפרוסות
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
  • 5 פטריות שיטאקי מושרות במים לפי הוראות היצרן, פרוסות דק
  • 3 גזרים חתוכים למקלות דקים
  • 2 פלפלים – צהוב ואדום
  • 12 חבילת אטריות שעועית
  • 3 כפות שומשום
  • 3 בצלים ירוקים, פרוסים

הוראות הכנה

  1. חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב סויה למספר שעות במקרר (אפשר לקצר בזמן ההשריה).
  2. מקפיצים את הטופו המושרה במחבת עם מעט שמן ורוטב סויה מההשריה.
  3. מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה ומאדים את הבצל הפרוס. מוסיפים ג'ינג'ר ומאדים מעט. מוסיפים את הפטריות, הגזר והפלפלים ומאדים. אפשר לכסות במכסה לכמה דקות עד שהירקות מתרככים.
  4. בינתיים, משרים את אטריות השעועית במים רותחים, לפי הוראות היצרן (כ-5 דקות), מסננים ושוטפים במים.
  5. כשהירקות מוכנים לטעמכם (מומלץ שיישארו מעט פריכים) מוסיפים את השומשום והבצל הירוק, מערבבים, מוסיפים את הטופו ומכבים את האש.
  6. מוסיפים את אטריות השעועית, מערבבים, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
דרגו את המתכון:
14 דירוגים, 2.6 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם