הדף בשיפוצים! עמך הסליחה

הרדוף

מסעדה צמחונית אורגנית

טל': 04-9059229
שעות פתיחה: ימים ב'-ו' 9:00 - 16:00, שבת 9:30 - 18:00, יום א' - סגור

המקום

"מסעדת הרדוף" היא מסעדה בסגנון כפרי, הנמצאת בקיבוץ הרדוף שבגליל התחתון, כ-5 דקות נסיעה מצומת סומך ומצומת המוביל. במקום 35 מקומות ישיבה, והאווירה ביתית ומזמינה. המסעדה מנוהלת באווירה משפחתית, והיחס ללקוחות בהתאם לכך. טווח המחירים יקר מהממוצע. בעלת המקום, יוטקה, מתארת את המסעדה כבעלת מודעות אקולוגית: החל ממחזור פסולת וצמצום בצריכת מים, וכלה בשימוש בחומרי גלם אורגניים ברובם להכנת המנות.

ארוחות הבוקר

האפשרות הטבעונית בתפריט היא מנת "הברירה הטבעית", המבוססת על גרנולה ופירות עם חלב סויה במקום יוגורט. ניתן לבקש באופן מיוחד ארוחת בוקר טבעונית עם לחם, ממרחי הבית, סלט ושתייה.

מנות פתיחה, כריכים וסלטים

ניתן להזמין כריך עם כל אחד ממרחי הבית, הכוללים בין השאר טחינה וגיווץ' הונגרי. סלט הבית המומלץ, כולל ירקות, נבטים וגרעינים ברוטב סויה. ניתן לקבל סלט קטן כתוספת לארוחה. בחודשי החורף מוצע מבחר מרקים משתנה, עם מנה טבעונית אחת לפחות, כגון מרק ירקות עם חלב קוקוס (יש לבקשו ללא בצקניות) ומרק אדום ומרק פטריות.

מנות עיקריות

המנה ההודית בתיבול מיוחד וריחני והירקות הממולאים ברוטב סלק בתוספת סלט ירקות הם מנות טבעוניות ומומלצות במיוחד. קדרת חמשת הדגנים הייתה טעימה אך לא מספיק עשירה. עוד בתפריט: פסטה מקמח מלא ברוטב ירקות עשיר ופיצת הבית, מנה קטנה המיועדת לילדים, שיש לבקשה ללא גבינה. ניתן להזמין בתיאום מראש מנות טבעוניות נוספות, כמו ירקות מוקפצים עם טופו ברוטב ג'ינג'ר וסילאן. המנה הזוגית משתלמת כלכלית ומורכבת משילוב של 3 מנות בגרסה מוקטנת, בתוספת סלט ירקות (יש לבקש במיוחד צירוף טבעוני). אם אתם רעבים במיוחד, ניתן להזמין "חגיגה צמחונית".

שתייה וקינוחים

קיים מגוון מיצים סחוטים ואורגניים. מיץ הבית הוא מרענן ומיוחד, על בסיס רכז תפוחים והיביסקוס. הקפה עשוי מפולים אורגניים וניתן לקבלו על בסיס חלב סויה, כמו גם את שאר המשקאות החמים והשייקים. לנמנעים מקפאין, ניתן להזמין משקה דגנים. לחובבי המשקאות האלכוהוליים מוצעים בירה אורגנית ויין אורגני מנאות סמדר.
הקינוח הטבעוני היחיד שהמסעדה מציעה הוא פרפה תמרים וחלבה.

קורס בישול

במסעדת הרדוף מתקיימים קורסים לבישול, המשלבים לימוד מעשי של בישול טבעי ובריא ושיחות על התאוריה התזונתית הטבעית מההיבט הפילוסופי, המדעי והיום-יומי. מנחים: מנהלת המסעדה, יוטקה הרשטיין, והיועץ התזונתי, אורי מאיר-צ'יזיק. הקורס כולל 10 מפגשים בני 3 שעות וחצי.

(4/5)
( 21 גולשים דירגו את המסעדה עד כה )

ביקרתם במקום? דרגו וספרו לנו בתגובות איך היה.