שיפודי טופו וירקות

שיפודי טופו וירקות קלים להכנה וטעימים במיוחד. לחצו כאן לטיפים נוספים למנגל המושלם!
רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
5 שיפודים

מרכיבים

  • 250 גרם טופו חתוך לקוביות
  • 1 כוס רוטב סויה או טריאקי או שילוב של שניהם
  • קוביות ירקות לפי בחירה: חצילים, בצל, פטריות, עגבניות, בטטה, קישוא

הוראות הכנה

  1. משרים את קוביות הטופו עם קוביות הירקות ברוטב למשך מספר שעות.
  2. משחילים את קוביות הטופו וקוביות הירקות על השיפודים וצולים בתנור כ-15 דקות.

הערות

אם רוצים לצלות את השיפודים על האש – בגלל שטופו הוא דל שומן, הוא עלול להיחרך בקלות. לכן, צריך להוסיף שמן למרינדה בה משרים את הטופו (אל דאגה, סביר להניח שבכל מקרה השיפודים הטבעוניים יהיו דלי שומן ביחס למקבילה הבשרית).

דרגו את המתכון:
41 דירוגים, 3.7 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם