לביבות לחנוכה

לביבות לחנוכה

מי לא אוהב לביבות? המאכל הטעים והאהוב בגרסא טבעונית. לעוד מתכונים לחנוכה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
45 דקות
מנות
10 לביבות

מרכיבים

  • 4 תפוחי-אדמה
  • 12 כוס קמח
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מקלפים את תפוחי-האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במים כ-20 דקות, עד להתרככותם
  2. מסננים ומועכים לעיסה אחידה.
  3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.
  4. בידיים רטובות מלבבים ללביבות שטוחות (כעשר לביבות).
  5. מטגנים בכמות שמן נדיבה משני הצדדים עד להשחמה.
  6. סופגים את עודפי השמן על נייר סופג ומגישים חם.
דרגו את המתכון:
47 דירוגים, 3.5 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
שעתיים ו-40 דקות
מנות
20 סופגניות קטנות
מטבח
יהודי
סופגניות טבעוניות