אהבת את המרק שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
מרק דלעת וטופו
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
המרק הזה יכול בכיף להיות חלק קבוע מהתפריט שלכם. מתכון למרק דלעת וטופו קטיפתי, קרמי וסמיך, וכמובן שטעים ביותר.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 400 גרם דלעת
- 3 גזרים
- 1 בצל
- 1 כף שמן
- 4.5 כוסות מים
- 150 גרם טופו
- 1 כפית כמון
- קורט אגוז מוסקט מגורר
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את הדלעת, הגזרים והבצל לחתיכות גסות, ומאדים אותם בסיר עם כף שמן במשך 5 דקות.
- מוסיפים 4 כוסות מהמים ומבשלים עוד 10 דקות.
- מערבלים את הירקות והמים בבלנדר או במעבד מזון ומחזירים לסיר.
- מערבלים גם 150 גרם טופו בתוספת חצי כוס מים, עד לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים למרק ובוחשים.
- מתבלים את המרק בכמון, באגוז מוסקט ובמלח ובפלפל לפי הטעם. מגישים חם.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרק ברוקולי ואפונה בקרם קוקוס
מרק ברוקולי ואפונה בקרם קוקוס הוא מרק ברוקולי מוקרם מהחלומות! מומלץ להכין את המרק המחמם הזה בכל יום קריר.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-25 דקות
- מטבח
- איטלקי
מרק איטלקי
מתכון של מרק איטלקי מחמם, מנחם ועשיר בירקות.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעה ו-15 דקות
- מנות
- 5 מנות
- מטבח
- פרסי
מרק ירקות עם גונדי
מי אמר מרק ירקות עם גונדי ולא קיבל? גונדי הן כופתאות על בסיס קמח חומוס, המקובלות במטבח הפרסי המסורתי. נהוג להגיש את הכופתאות במרק צהוב, המעניק להן את צבען.