סלט פסטה עם שעועית

מנה אביבית, מהירת הכנה, צבעונית, טעימה ומזינה

מתכון לסלט פסטה טעים מאוד עם שעועית אדומה ושעועית שחורה, מלא בחלבון ובערכים תזונתיים.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 250 גר' פסטה סלילים
  • 410 גר' שעועית שחורה מקופסת שימורים
  • 410 גר' שעועית אדומה מקופסת שימורים
  • 12 כוס עירית קצוצה (אפשר להמיר בפטרוזיליה)
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 כפות מיץ לימון
  • 6 כפות שום כתוש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מסננים את שני סוגי השעועית, שוטפים היטב ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  4. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
דרגו את המתכון:
6 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם